Help Line : 0737.634.644

Lupe dentare

Home / Produs / Lupe dentare

Lupe dentare

2.500 lei5.800 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Sursa de lumina:
– Putere: 3W;

– Intensitatea luminii: 40.000 lux;

– Greutate: 6 grame;

– Tip de baterii: reincarcabile Li-on

– Timp de reincarcare: 1,5 h

– Timp de lucru: 3 ore la intensitate max.

Lupe x2.5 si x3.5: 

– Greutate: 34/42 grame;

– Distanta de lucru: 34-55 cm;

– Camp vizual: 8-10 cm;

– Distanta binoculara reglabila;

Lupe x6: 

– Greutate: 86 grame;

– Distanta de lucru: 35-83 cm;

– Camp vizual: 3-6 cm;

– Distanta binoculara reglabila;

Procedurile stomatologice necesita un nivel inalt de indemanare si precizie. Pe parcusul acestora, pentru a obtine o vizibilitate mai buna asupra cavitatii bucale, medicii stomatologi adopta de multe ori pozitii corporale incorecte, care pot avea consecinte nedorite atat asupra precizie, cat si asupra sanatatii medicului insusi.

Dispozitive optice cu diferite grade de magnificatie (2.5, 3.5 si 6), lupele ajuta la corectarea acestei situatii, sporind nivelul de precizie al interventiei stomatologice si gradul de confort al medicului si pacientului.

Lupele comercializate de noi pot fi montate pe ochelari sau pe banda de cap (sistemul headband).

Lupele montate pe ochelari folosesc sistemul ‘flip-on-off’. Dispozitivul de magnificatie fiind montat pe rama ochelarilor, acesta poate fi ridicat si scos din campul vizual atunci cand nu este folosit.

Lentilele pot fi schimbate cu lentile optice cu dioptrii, in functie de nevoi. Medicii care poarta ochelari de vedere pot, de asemenea, alege montarea pe banda de cap. Astfel, lupele stomatologice pot fi folosite simultan cu ochelarii de vedere.

Distanta binoculara poate fi reglata manual.

Pentru a oferi un raport calitate-pret cat mai convenabil, firma producatoare, TAO’s Optics foloseste lentile de productie germana de calitate superioara pe rame de origine coreana.

Filters Sort

Lupele stomatologice de tip Galilean ofera o magnificatie de 2.5 sau 3.5, sunt usoare si pot fi montate usor pe rama de ochelari. Produsul nostru vine sub forma de ochelari cu lupe si lumina (optional).

Lupele dentare prismatice ofera o magnificatie de x6 cu focus reglabil. Aceste au o greutate fizica mai mare. De aceea, se recomanda montarea lor pe banda de cap.  De asemenea, montarea pe capelină este posibilă și pentru lupele cu magnificație de 2,5x sau 3,5x.

Filters Sort

Sursa de lumina

Un alt factor cu influenta directa asupra rezultatelor procedurilor stomatologice este gradul de iluminare al zonei de lucru. De aceea, se recomanda folosirea unei surse de lumina montata direct pe lupe.
Sistemul de iluminare comercializat de noi este cel mai usor de pe piata (6 grame), avand o intensitate a luminii de 40.000 Lux.

Acesta poate fi montat atat pe rama de ochelari, cat si pe banda de cap.

Dacă dețineți deja un sistem de magnificare și doriți să achiziționați un sistem de iluminare separat, vă recomandăm lumina universală.

Brand

TAOs

1 recenzie pentru Lupe dentare

  1. Simionescu C

    Când le-am cumpărat, era un pic sceptic dacă o sa ma obișnuiesc să lucrez cu ele și într-adevăr la primele încercări a fost un pic mai complicat, dar mă bucur că am luat această decizie. Le am de aproape un an și nici o problemă. Recomand.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *