Help Line : 0737.634.644

Shade Light

Home / Produs / Shade Light
Reducere!

Shade Light

1.500 lei 1.100 lei

Specificatii tehnice:
– 12 becuri LED;

– Greutate: 183 grame;

– Dimensiuni: 18 x 5 cm

– 2 baterii AA – 6 ore de folosire continua;

– Trei tipuri de lumina (naturala, artificiala, combinata);

Categorie:

Descriere

Stabilirea culorii coroanei de portelan sau zirconiu este una dintre dificultatile de care medicii stomatologi se lovesc in fiecare zi. In diferite conditii de iluminare, nuantele de culoare pot diferi in mod substantial.

In trecut, metoda recomandata pentru a alege nuanta corecta era punere pacientului in conditii de lumina naturala la orele pranzului. Ori, acest lucru nu este intotdeauna posibil.

Shade Light este un produs inovator, care permite medicilor stomatologi sa gaseasca nuanta corecta fara a depinde de factori externi precum conditiile meteo sau ora la care se efectueaza consultul. Folosind o tehnologie moderna bazata pe lumina LED, firma producatoare (MediPlus) va ofera o lanterna stomatologica cu 3 tipuri de lumina:
– lumina naturala la 5.500 grade Kelvin;
– lumina artificiala la 7.500 grade Kelvin;
– lumina combinata (naturala si artificiala) la 6.500 grade Kelvin;

Folosind acest produs, intregul proces de determinare a colorii coroanei de portelan sau zirconiu dureaza mai putin de 30 secunde, fara a trebui sa trimiteti pacientul la laborator. Shade Light va ofera de asemenea avantajul de a reduce numarul de erori la minimum.

Shade Light